Exista un anumit tip de iubire in inimile oamenilor carora le pasa cu adevarat de vietile celorlalti. Exista un anumit tip de speranta in sufletul celor care cred ca oamenii inca pot face o diferenta. Exista un anumit tip de pace care incalzeste inima stiind ca viata cuiva a fost schimbata doar pentru ca iti pasa.
Life Steppers Romania va propune transformarea vietii unui copil in mod radical. Scopul este de a-l pregati pe micut sa calce cu incredere si bucurie spre viitor. Poti face acest pas, alaturi de noi, printr-o adoptie simbolica.
Cu ajutorul programului, poti schimba viața unui copil din satul Paje, Zanzibar și să dai o șansă pentru un viitor mai bun. În Zanzibar mulți copii pur și simplu nu își pot permite să meargă la școală. Un sprijin extern este singura sansa de a invata si de a avea o viață mai bună decât cea a părinților lor.
In ciuda faptul că adoptia este una doar simbolica si ca poate nu te vei întalni cu copilasul tau decat daca decizi sa faci cu noi o calatorie in minunatul Zanzibar, poti urmari progresul lui, pentru ca:
• în fiecare luna, vei primi o copie a raportului de carte scolara,
• vei primi poze ale copilasululi tau,
• din cand in când poti trimite cadouri si un mesaj personal.

Donatia ta va ajuta un copil sa aiba o viata mai buna intr-o tara in care:
• marea majoritate a oamenilor câștigă mai puțin de 1 USD pe zi, drept urmare majoritatea copiilor nu își pot permite sa meargă la școala;
• rata șomajului este de 40%, iar jumătate din populație trăiește sub pragul sărăciei.

Educatia este critica pentru a rupe ciclul saraciei. Hai alaturi de noi sa facem bine!

_DSC7144 (2)_DSC7210 (2)